نظارت بر مواد غذایی

سرپرست : خانم مهندس پاشایی

با عنايت به انتزاع شهرستان ملارد از شهرستان شهريار و تشكيل شبكه بهداشت و درمان ملارد در تاريخ 17/3/89 ، واحد نظارت بر مواد غذايي اين شبكه مستقل و راه اندازي گرديد. اين شهرستان در مجموع تعداد105 واحد عرضه کننده آرایشی و بهداشتی و88 واحد توليدي مواد غذايي ، آشاميدني ،آرايشي و بهداشتي و ظروف و بسته بندي را تحت پوشش داردكه 72 كارخانه فعال و 16 كارخانه غير فعال مي باشد. از مجموع كارخانجات فعال تحت پوشش ،          10 واحد توليدي لبني ، 5 واحد پروتئيني ، 14 واحد كنسروي ، 15 واحد شيريني و شكلات و حبوبات و خشكبار، 15 واحد توليدي آرد و غلات ، 8 واحد آرايشي و بهداشتي و 5 واحد ظروف و بسته بندي مي باشد.

عمده فعاليت اين واحد بازديدهاي فني و بهداشتي جهت رسيدگي به شكوائيه ،كنترل مستمر ، تمديد و صدور و اصلاح پروانه هاي بهداشتي ، مجوز اوزان و ظرفیت خالی و  ترخيص كالا و در صورت لزوم توقيف ، معدومي و اقدامات قانوني و نيز انجام مكاتبات لازم در خصوص موارد فوق با معاونت محترم غذا و داروي دانشگاه ، دادسرای شهرستان و اداره تعزیرات و نیز كارخانجات تحت پوشش مي باشد.

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1015 | بازدید امروز : 98 | کل بازدید : 564489 | بازدیدکنندگان آنلاين : 4 | زمان بازدید : 0.4780 
پیگیری نامه
شماره :   
اوقات شرعی
تقویم